Vreme Ljubljana

vreme ljubljanaPa ga imamo, muhasto aprilsko vreme, ki mu kar ni in ni videti konca. Veliko dežja, malo sonca, spremembe vremena… Da, vse to je značilno za ta mesec. Kam se pa lahko obrnemo, oziroma kje lahko pobrskamo, če nas zanima vremenska napoved za naslednje dni?

Kje lahko pogledamo kakšno bo vreme v prav določenem kraju? Recimo v naši prelepi prestolnici, Ljubljani? Kakšno bo vreme v Ljubljani lahko preverite na spletni strani http://www.vreme-ljubljana.com/

Po vseh medijih ( radio, televizija, časopis,.. ) je napoved vremena že del rednega programa. Tukaj pa naj vam izpostavim še eno od možnosti, internet. Ste kdaj spremljali vremenske napovedi preko tovrstnega medija?

Številne spletne strani so izdelale priročne sheme, kjer si izberemo točno lokacijo, na primer mesto Ljubljana. Včasih imamo možnost,da izpolnimo še za koliko dni naj se nam prikaže napoved vremena. Večinoma je seveda to že nastavljeno. Ta iskalnik nam potem ponudi dokaj natančne informacije glede temperatur, količine padavin, hitrosti in smeri vetra, … Spremljamo lahko tudi trenutno vreme in temperature v Ljubljani, kot seveda tudi drugod po Sloveniji. Tovrstne postaje naj bi osvežile podatke na vsako uro.