Interspar Maribor

Maribor ima dve najpomembnejši nakupovalni središči – to sta: Europark Maribor na Pobreški 18 v Mariboru in Qlandia, na Cesti proletarskih brigad 100. Na obeh naslovih ima svoje Interspar megamarkete.

Spar Slovenija je svojo prvo trgovino v Sloveniji odprl  že leta 1991 in sicer na Babnikovi ulici v Ljubljani. S Sparom so se v slovenski trgovini začeli postavljati novi, bolj sveži  standardi.

Že leta 2000 pa se je odprl do takrat največji megamarket Interspar pri nas, ko se je odprl najsodobnejši nakupovalni center pri nas do tedaj, to je Europark.

V Europarku, v katerem se nahaja Interspar Maribor, vas bo pričakalo nasmejano, prijazno in strokovno osebje, kakor se za štajersko prestolnico tudi spodobi. Številne raziskave pri kupcih  potrjujejo, da je Interspar Maribor trgovina, ki bi jo z veseljem priporočili prijateljem, vrlina Interspara je svežina ponudba, visoka kvaliteta in nizka cena.

Seveda pa so  v Intersparu Maribor z veseli tudi vsake kritike, pripombe in predloga. V Intersparu Maribor so namreč mnenja, da lahko s pomočjo predlogov kupcev odpravijo pomanjkljivosti in povečajo kvaliteto storitve. Intersparovo vodilo je zadovoljstvo kupcev.

Seveda  lahko obiščete Interspar kjerkoli v Sloveniji, saj so sparove trgovine razpršene po celi Sloveniji.  V  Sloveniji je  že 88 trgovin, od tega 32 supermarketov Spar, 42 hipermarketov Spar, 13 megamarketov Interspar in 1 trgovina SPAR City. Trgovino Spar najdete skoraj v vsakem kraju v Sloveniji.