Prevajanje, kjer dobite vse na enem mestu

Prevajanje je zelo iskana storitev in tudi ponudba na trgu je pestra, vendar pa je zelo pomembno, da veste, s kom sodelujete. V podjetju Multilingual vam poleg garancije kakovosti in odličnega slovesa na enem mestu zagotovimo kar tri ključne komponente, ki so prepričale že mnogo naših zvestih strank. Za podorbnejše informacije glede prevajanja kliknite na http://www.multilingual.si/sl/prevajanje.

Naši prevajalci namreč poskrbijo za hitrost, natančen in dosleden prevod ter ugodno ceno. Poleg omenjenih treh želja vam izpolnijo še četrto – v prevode prevajalci vnesejo tudi kreativnost in izvirnost ter izkoristijo vse prednosti posameznega jezika.

Naši prevajalci se prevajanja vedno lotijo z veliko mero odgovornosti in spoštovanja do besedila. Pri tem ostajajo osredotočeni na koncept in bistvo izhodiščnega besedila, vendar ga vseeno ustrezno prilagodijo ciljnemu jeziku.

Natančno prevajanje tako krajših kot daljših besedil

Prevajalci v podjetju Multilingual se ne pohvalijo zgolj s podrobnim slovničnim poznavanjem posameznega jezika, ampak se z enako mero doslednosti lotijo tako prevajanja krajših promocijskih tekstov ali uradnih dopisov kot tudi daljšega strokovnega gradiva. Po ugodnih cenah vam zagotovimo tudi prevajanje diplomskih nalog in doktorskih disertacij. Tekst ustrezno prilagodimo jezikovnim zakonitostim ciljnega jezika in poskrbimo, da se bistvo besedila ohrani in na novo oblikuje v tujem jeziku.
Zagotovite si najnižje cene že danes.

040 817 820 ali info@multilingual.si