Ste že rezervirali apartma v Kranjski Gori?

Kranjska gora je izjemno lepa vasica v neokrnjeni naravi. Predstavlja dobro izhodišče pohodnih poti in bližino smučišča. Na vse strani se odpira pogled na mogočne gore. Kranjska gora je gorski raj. Kraj Kranjska gora nudi aktivne, zdrave počitnice. Zaradi mnogih prednosti se izplača najeti apartma v Kranjski gori. Apartmaji v Kranjski gori (kliknite in rezervirajte apartma Jakelj) so najbolj iskani med vsemi oblikami nastanitev s strani obiskovalcev.

Poleg apartmajev, Kranjska gora ponuja še vrsto drugih nastanitev. To so hoteli, penzioni in hostli. Beseda apartma je v slovenskem knjižnem jeziku tujka in pomeni večsobno stanovanje. Vsebuje kuhinjo, kopalnico s straniščem in nato glede na velikost prostora še dnevno sobo in različno število sob. Apartma omogoča družinam določeno svobodo in privatnost. Omogoča lahko velik prihranek pri prehrani v času dopustovanja.

Poleg mnogih turističnih znamenitosti je Kranjska gora eden najbolj znanih smučarskih središč v Sloveniji. Za smučanje je zelo priporočljivo najeti apartma v Kranjski gori tik ob sedežnici Dolenčev rut. Omogočene bodo nepozabne počitnice, brez prenašanja težke opreme do smučišča. V bližini Kranjske gore je tudi vas Planica, kjer potekajo vsem poznani smučarski skoki.