Kvalitetna poslikava nohtov

Številni kozmetični saloni v Sloveniji nudijo kvalitetno poslikavo nohtov. Pri poslikavah lahko izbiramo med raznimi motivi vse od cvetličnih vzorcev do abstrakcije. Izbira motiva in barv je odvisna od osebnega okusa. Pri maturantskem plesu, poroki ter drugih svečanih priložnostih pa je pomembno, da poslikava nohtov sovpada z izbiro obleke.

Pri pomembnih priložnostih, ki jih doživite samo enkrat v življenju, si raje privoščite poslikavo nohtov v kozmetičnem salonu, čeprav si jo s številnimi pripomočki, ki so na voljo lahko naredite tudi same doma. Pri poslikavi se uporabljajo svinčniki za poslikave, striper laki, akrilne barve, šablone, bleščice, nalepke, kamenčki in podobno.

Cene za poslikavo posameznih nohtov se med seboj razlikujejo. Odvisne so od velikosti poslikave, zahtevnosti ter uporabljenega materiala. Zanimive so tudi 3D poslikave, ki si jih lahko privoščite, če imate umetne nohte oziroma nohte narejene s pomočjo gelirne tehnike. Pri geliranju nohtov je potrebno še opozoriti na nevarnost na katero so opozorili ameriški dermatologi. Geliranje ne le, da poškoduje noht, ampak tudi poveča tveganje za kožnega raka zaradi uporabe UV lučke.