Apartmaji Izola

Če za letošnjo leto še ne veste kje bi preživeli počitnice, se lahko na primer odločite za slovensko obmorsko mestece Izolo. Navsezadnje je podpora domačemu turizmu samo nekaj pozitivnega. Izola ima urejene tudi številne sprehajalne, pohodniške in kolesarske poti, tako, da se zagotovo ne boste dolgočasili.

Prednost Izole je tudi v tem, da gre za majhno mestece, kjer imate v bližini vse od lekarne, bolnice, pošte, trgovin, restavracij z morsko hrano pa seveda obilo užitkov na plaži. Na spletnih straneh lahko zasledite številne ponudbe za apartmaje. V vročih poletnih dneh je nepogrešljiva klima, ki jo imajo danes že skoraj vsi apartmaji v Izoli.

Cene za apartmaje v Izoli so precej različne, zato se splača vzeti čas in natančneje preveriti ponudbe. Za apartma za 4 osebe v predsezoni se začno cene pri 60 evrih na nočitev. V sezoni pa nekje od 70 evrov naprej. Cena je seveda odvisna tudi od števila dni, ki jih nameravate preživeti v apartmaju. Pri najemu apartmaja za 1 dan je navadno cena za 50% višja, do 3 dni pa za približno 30 %. Na ceno pa seveda vpliva tudi bližina morja ter urejenost apartmaja.