Last minute Turčija

Turčija je domovina all inclusiva, saj ima najbolj bogato ponudbo počitnic, kjer je vse vključeno. Običajno je osnovna storitev pri “vse vključeno” polni penzion (zajtrk, kosilo in večerja), pri obrokih so običajno vštete nekatere brezalkoholne pijače. Nekateri hoteli nudijo pestro animacijo in nekatere športne aktivnosti brez doplačila. Tudi ležalniki in senčniki so ponekod zajeti v ceno.

Glavna sezona v Turčiji traja od maja do oktobra, lahko pa jo obiščemo tudi pozimi, večinoma iz tujih letališč. Ugodna last minute Turčija je vsako leto v ponudbi večine turističnih agencij. Najbolj obiskani turistični kraji v Turčiji so Alanya, Kemer, Belek, Side, Bodrum, Lara, Kundu, …

Le-ti ponujajo dolge peščene plaže, pestro nočno življenje, bogato kulturo in naravne lepote, ne smemo pa pozabiti tudi na gostoljubne domačine. Alanya je živahno mesto s številnimi trgovinami, bari, restavracijami, diskotekami ter znano peščeno Kleopatrino plažo. Alanya ponuja last minute Turčija počitnice za vsak žep, hoteli s tremi, štirimi in petimi zvezdicami so priljubljeni tako pri mladih kot pri družinah.