Izterjave

Tudi Vi lahko do svojega denarja pridete hitreje! Seveda, me zanima, si verjetno mislite. Ampak kako? Za izterjavo mora poskrbeti nekdo drug! Najbolje, da to delo zaupate profesionalcem – nam, ki se ukvarjamo samo s to dejavnostjo. Vemo, da znate tudi sami … Ampak bodite iskreni. Z izterjavo nimate nobenega veselja, izterjava Vam gre na živce, Vaši zaposleni tega ne delajo z veseljem in tudi ne tako, da bi bili res učinkoviti. Verjetno tudi nimate 19 stopenjskega sistema, kot ga imamo mi?

Dobro, dobro, dobro … si verjetno mislite. Koliko me bo vse skupaj stalo, kako cela zadeva poteka? Dve stvari Vam moramo povedati:
1. poslovanje z nami je skrajno ENOSTAVNO! Vse kar morate narediti je to, da nam ob dogovorjenem dnevu v mesecu dostavite kopije računov, ki niso plačani. Vse ostalo naredimo mi!
2. poslovanje z nami je izjemno POCENI! Ker imamo utečen sistem, ker delamo samo to, smo zelo učinkoviti. Za Vas to pomeni nižjo ceno. Če boste delali z nami, boste za izterjavo plačali manj, kot če bi vse to počeli sami in tudi izterjali bomo več, kot pa bi izterjali Vi.

Pokličite nas za brezplačen 30 minutni svetovalni pogovor. Natančno Vam bomo povedali kaj lahko naredimo za Vas in katera možnost je za Vas najboljša.