Apartmaji Rovinj

Na istrski obali je Rovinj mnogim najlepše in najbolj sentimentalno mesto. Nad Rovinjem najdemo tudi cerkev s. Eufemije z najvišjim zvonikom v Istri. Mnogi, leto za letom počitnikujejo v Rovinju in Apartmaji Rovinj so tisto, kjer mnogi radi preživijo svoj dopust.

Če vas zanima ponudba apartmajev v Rovinju, kliknite na http://www.apartmaji-rovinj.com/.

Bivanje v apartmajih je prijazno, saj nismo vezani na obroke v hotelu, zato si lahko privoščimo tudi krajše izlete po Istri, ki nas bo zagotovo prijazno gostila. Apartmaji Rovinj so raznoliki, nekateri so manj, drugi bolj oddaljeni od obale. Tako, kot tudi drugod, je tudi tukaj najboljša vnaprejšnja rezervacija.

rovinj

Mesto nudi tudi dovolj zabave in znamenitosti, za tiste, ki so bolj pustolovskega duha. Apartmaji Rovinj so torej dobra odločitev za naš dopust. Če si v njih tudi sami pripravljamo obroke, so tudi zagotovo ena od cenejših možnosti za dopust. Niso daleč od Slovenije, zato tudi s prevozom ne bomo imeli prevelikih stroškov. So vabilo,za letošnje poletje ali morda za kakšnega od prihodnjih. Da bomo mestece, ki je mnogim ostalo v srcu, osvojili tudi mi.