Iz katerega materiala je narejena Crocs obutev?

crocs obutevDanes znamenita Crocs obutev se je do svetovne slave povzpela predvsem na račun dveh značilnosti – materiala in dizajna. Kombinacija teh nezmotljivo izdaja, da gre za izdelke blagovne znamke Crocs. Iz katerega materiala je torej izdelana obutev pod to znamko? Izbira materiala je bila pri izdelavi prvih izdelkov znamke Crocs še posebej pomembna. Takrat so namreč izdelovali čevlje za uporabo na ladijskih palubah, kjer je treba zagotoviti izjemno stabilnost na drseči mokri podlagi ter odpornost na učinke morske vode in druge izzive, ki jih prinaša delo na morju. Za nakup priljubljene bnlagove znamke, kliknite na povezavo Crocs akcija.

Material, ki danes sestavlja crocse, se je izkazal za izjemno rešitev – ne samo za mornarje, temveč z različnimi lastnostmi tudi za vsakdanje uporabnike!

Znameniti Crocsi so izdelani iz posebne gumijaste pene imenovane Croslite, ki jo je podjetje razvilo v ta namen. Do neke mere so točne značilnosti materiala skrivnost, jasno pa je, da ne gre kar za običajno gumo niti plastiko. Croslite je pena, ki združuje lastnosti mehke in udobne pene ter vzdržljive in stabilne gume. Končni rezultat je izdelek, ki odlično absorbira različne obremenitve in zagotavlja neprekosljivo udobje, hkrati pa je neverjetno vzdržljiv in odporen. To, da ga je možno preprosto oblikovati v najrazličnejše oblike ter pobarvati v vse mogoče barve, je le še pika na i!

A običajni crocsi iz materiala Croslite niso vse, kar je na voljo pod to blagovno znamko. Poleg ikoničnih crocsov so namreč na voljo tudi drugačni čevlji, ki prinašajo še nekaj materialov, ki jih moramo vsaj omeniti, če govorimo o materialih Crocs izdelkov. Ste vedeli, da so mnogi Crocs čevlji izdelani iz usnja? Ali pa, da je moč pod to blagovno znamko najti zimske čevlje, opremljene z volneno notranjostjo? Morda vam bodo bolj všeč platneni crocsi?

Med pestro ponudbo crocsov vsekakor najdemo še vse kaj drugega kot le znamenito Croslite peno. Pobrskajte po fizičnih in virtualnih prodajnih policah – nad široko izbiro Crocs obutve boste prijetno presenečeni!