Super izbira – avtosedež Maxi Cosi

Avtosedež Maxi Cosi je odlična izbira varnega transportnega pripomočka za vašega otroka. Maxi Cosi se lahko pohvali z več kot 30 letno tradicijo, inovacijami, razvojem in proizvodnjo še bolj varnih, bolj udobnih, uporabnih avtosedežev, ki so še bolj enostavni za uporabo. Z izbiro varnega avtosedeža lahko na popotovanju z avtom pozabite na razmišljanje o varnosti in lahko v vožnji le uživate. Avtosedež Maxi Cosi bo poskrbel za vse skrbi in zavaroval vašega otroka v primeru prometne nesreče na več načinov. Strokovnjaki so razvoju namenili ogromno časa in skozi čas razvili nove varnostne komponente avtosedežev. Želja razvijalcev pri Maxi Cosi-ju je, da vaši otroci potujejo kar se da najbolj varno.

Filozofija razvoja se naslanja na razumevanje tega, kar moderni starši in otroci potrebujejo. Zato radi prisluhnejo svojih strankam in jih vključijo v odpravljanje pomanjkljivosti in razvoj novih varnostnih komponent. Zavedajo se, da potrebujete avtosedež, ki bo enostavnem za uporabo, bo dobro zgledal in bo otrok v njem super varen. In k temu tudi stremijo.

Avtosedež Maxi Cosi je bil standard med avtosedeži že v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Številni patenti so dokazi tehničnih inovacij pri razvoju avtosedežev. Večinoma se teh inovacij starši niti ne zavedate, ker so spremembe majhne, a pomenijo veliko več iz vidika večje varnosti. Ampak kombinacija več majhnih varnostnih komponent pomeni, da je vaš otrok res varen pri vožnji v avtomobilu, zato lahko vi ta čas razmišljate o načrtih in druženju s svojo družino.

Avtosedež Maxi Cosi AxissFix je eden zadnjih razvojnih dosežkov med avtosedeži, saj omogoča vožnjo otrok v nasprotni smeri vožnje do starosti 4 let. To se je izkazalo za veliko varnejšo opcijo, saj se možnost poškodb zmanjša za več kot polovico, ker se sila porazdeli po večji površini. Ta sedež raste z otrokom in se prilagaja njegovi velikosti v času od velikosti 61 do 105 cm.