Vzmetnice, jogiji, ležišča

Nič ni lepšega, kot udoben spanec po težkem dnevu. Spanec, ki ti pomaga spočiti tako glavo kot telo. A to seveda ni mogoče brez dobre vzmetnice oziroma jogija, ki ustreza prav vam in vašemu načinu spanja. Glede na to, kako različne so si vzmetnice in druga ležišča v trgovinah, pa izbira seveda ni niti malo enostavna. Za nakup vzmetnic obiščite spletno trgovino Dormeo http://www.dormeo.net/vzmetnice/.

Zato tudi pravijo, da je dobro ležišče pred nakupom preizkusiti – kar pa je seveda precej trapast nasvet, kot sem ob nakupu novega jogija ugotovil tudi sam.

seveda je dobro, če lahko ležišče preizkusiš, a to je pravzaprav povsem nemogoče. Obstaja le en način: da ležišče kupiš, nato na njem dejansko spis vsaj nekaj dni, nato pa ga (če ti ne ustreza,) vrneš. In takšen način preizkušanja je dejansko precej nenavaden.

Nasveti, ki sem jih večkrat bral na spletu, in pravijo, da je treba na ležišče leči v trgovini in biti na njem nekaj minut, da ugotovimo, ali nam ustreza ali ne, pa so povsem neumni. V nekaj minutah ne moreš ugotoviti ničesar, zato je povsem vseeno, če se odločiš za nakup vzmetnice preko spleta ali enostavno naročiš jogi, ki ga ponuja TV prodaja.