Zakaj ima serum za rast trepalnic aplikator?

Vsak kakovosten in skrbno izdelan serum za rast trepalnic ima priložen natančen koničast aplikator, s katerim lahko serum nanesete zelo precizno. Za vsako uporabnico, ki ga je kdaj nanesla na trepalnice, je jasno, da ima natančna konica zlasti tri funkcije. Ena je seveda ta, da lahko serum za rast trepalnic nanesemo zelo blizu korena trepalnic. Tako lahko na pravem mestu doziramo izdelek, ki bo najbolje poskrbel, da so naše trepalnice močne in zdrave že od korena naprej. Več informacij o podaljševanju in rasti trepalnic najdete na naslovu http://vizita.si/clanek/novice/podaljsevanje-trepalnic-brez-stranskih-ucinkov-mit-ali-resnica.html.

Druga funkcija aplikatorja je, da poskrbi za tanek nanos izdelka na linijo trepalnic. S tem poskrbimo, da ne nanesemo preveč izdelka in s tem ne preobremenimo trepalnic. Saj veste, da je tudi preveč dobrega lahko slabo. Enako kot se dogaja s prenajedanjem, četudi bi jedli samo sveže sadje in zelenjavo, bi kmalu občutili negativne posledice. Enako bi serum za rast trepalnic v prevelikih količinah slabo vplival na rast trepalnic.

Utegnil bi upočasniti rast trepalnic, zamašil bi mešičke trepalnic in ti ne bi mogli dovajati vseh pomembnih hranil v koren trepalnic. Zato je pomembno, da upoštevate načelo zmernosti. Serum za rast trepalnic nanašajte v tankem sloju in po priporočilih proizvajalca. To je praviloma dvakrat na dan, zjutraj in zvečer na sveže očiščeno kožo. Ne skrbite, zjutraj se lahko po nanosu seruma brez skrbi naličite, saj s svojim delovanjem ne vpliva na obstojnost makeupa.

Nenazadnje serum za rast trepalnic s svojim tankim in natančnim aplikatorjem zagotavlja še eno prednost, na katero uporabnice ponavadi niti ne pomislijo. S tanko konico aplikatorja boste nanesli vedno pravo količino izdelka, kot ga potrebujete. Zato se serum ne bo razlival po koži okrog oči ali vam kapljal v oči. Ne boste morali brisati odvečnih kapljic z robčkom. S tem proizvajalec skrbi, da ne mečete izdelka stran in vsako kapljico seruma porabite za pravi namen, to je nanos na trepalnice.