Avto na plin je prijazen naravi in denarnici

Ceste so prepolne pločevine. Le malokdo se na dandanes na pot odpravi z lokalnim prevozom ali kolesom. Večina vozil v jutranjih kolonah pušča za seboj temne oblake dima. Avto na plin Plineks je drugačen. Je bolj prijazen naravi. Za začetek, avto na plin vozi na čistejše pogonsko gorivo. Iz izpušne cevi vašega avta boste spustili v nebo precej manj izpušnih plinov kot ostali udeleženci v prometu. Količina trdih delcev v izpuhih je minimalna.

V primeru izliva goriva, to hitro izhlapi. S tem se zmanjša verjetnost onesnaženja okolice. In če se že razlije, ga je zelo težko po nesreči vžgati.

In to ni vse. Avto na plin je precej tišji od avta, ki vozi na drugo vrsto pogonskega goriva. Kaj ne bi bilo lepo, če bi lahko v jutranji konici odprli okno v vaše vozilo, brez vdora hrupa in smoga. Še lepše bi bilo, če bi se jutranjim konicam lahko kar izognili. A tu vam tudi avto na plin ne more pomagati.

Lahko pa vam pomaga, da boste okrog vozili z precej zajetnejšo denarnico. Po polnjenju goriva nas običajno boli glava po pogledu na znesek na računu. Danes to ni več potrebno. Vaš avto na plin je okolju in naravi prijazen. Z njim lahko prihranite kar polovico vsote, ki ste jo prej pustili na črpalkah.

Že veste, kaj si boste privoščili z razliko. Prepričani smo, da vam bo prišla prav. Največje razlike v porabi se pokažejo pri vožnji na dolge proge. Zakaj bi delali samo za prevoz na delo, če se lahko do tja pripeljete za pol cene. Lahko pa se z njim odpeljete tudi na lepše.