Imate tudi vi težave z erekcijo?

kamagra-tableteTežave z doseganjem ali vzdrževanjem erekcije so lahko za mnoge moške neprijetna in frustrirajoča težava. Na srečo obstaja več korakov, s katerimi lahko izboljšate svojo erektilno moč in učinkovitost. Eden izmed prvih ukrepov bi morala biti redna telesna aktivnost s katero lahko povečate vašo fizično moč in vzdržljivost ter posledično pomagate izboljšati vašo spolno zmogljivost. Do pogostejše in dolgotrajnejše erekcije vam lahko pomagajo tudi kamagra tablete (več na https://erekcija.net/izdelek/kamagra-gold-tablete/).

Kar se tiče telesnih aktivnosti, se potrudite, da boste telovadili vsaj 30 minut na dan, večkrat na teden. Zelo pomembno je tudi pravilno prehranjevanje in uživanje uravnotežene prehrane, ki bi naj bila bogata s hranili in vitamini. Zelo pomemben je tudi dovolj dolg in kakovosten spanec.

Pomanjkanje spanja lahko namreč povzroči utrujenost in nizko raven energije, kar lahko negativno vpliva na vašo spolno zmogljivost. Velik negativen vpliv na spolno življenje ima tudi prevelika količina stresa. Življenje si morate urediti in organizirati tako, da zmanjšate stres na minimum. Stres vpliva tudi na srčna obolenja in na razvoj rakastih bolezni. Pri težavah z erekcijo si lahko pomagate tudi z naravnimi zdravili in zelišči. Znano je, da zeliščni dodatki, kot sta ginseng in pohotna kozja trava, izboljšujejo spolno zmogljivost in delujejo kot nekakšen naraven afrodizijak.

Lubrikanti za erekcijo

V kolikor imate težave z erekcijo so vam lahko v pomoč tudi lubrikanti za erekcijo. Gre za kreme, ki so posebej zasnovane za pomoč pri doseganju in/ali vzdrževanju erekcije. Pogosto se uporabljajo, ko je spolnost težavna zaradi erektilne disfunkcije ali ko želi moški povečati občutljivost svojega penisa za boljši užitek in/ali večjo zmogljivost.

Lubrikante za erekcijo lahko kupite v prosti prodaji in običajno vsebujejo sestavine, ki povečajo pretok krvi v penis, kot so L-arginin, ginseng in johimbe. Pogosto vsebujejo tudi sestavine, ki povečajo občutljivost in desenzibilizirajo penis, kot sta benzokain in lidokain, da zmanjšajo stimulacijo, potrebno za doseganje erekcije.

 

Z upoštevanjem teh nasvetov lahko pozitivno vplivate na izboljšanje vaše erekcije in odpravo težav povezanih z erektilno disfunkcijo. V koliko pa težav povezanih z doseganjem ali vzdrževanjem erekcije ne boste odpravili, vam svetujemo, da se posvetujete s svojim zdravnikom.