Teambuilding za podjetja

Teambuilding Piranski biseri je izveden v Piranu. Piran je mesto, ki ga vsak kdo občuduje in bo prav zato posebno doživetje. Cilj aktivnosti teambuilding je, da vadeči preko iskanja določenih točk in opravljanja nalog, razvijejo določene spretnosti in gradijo svoje odnose. Teambuilding se izvaja celo leto, svetujemo pa vam pomlad ali jesen. Takrat ima namreč teambuilding intimno atmosfero, saj Piran še ni nabit s turisti. Preverite teambuidling programe, ki jij za vas pripravlja podjetje Maya Team https://www.maya.si/teambuilding/

Teambuilding pričnemo z uvodnim pozdravom in nagovorom ter delitvijo v skupine. Vsaka skupina predstavlja pomemben člen teambuilding programa, saj morajo rešiti določene naloge, hkrati pa morajo nekatere naloge opraviti skupaj. Teambuilding je celodnevni, vendar zaradi idilične lokacije v slovenskem obalnem biseru čas hitro mine. V kolikor ima kakšna vaša udeleženka ali udeleženec zdravstvene težave, nas prosim o tem obvestite pred izvedbo teambuilding programa.

Želimo si namreč, da bi teambuilding program izvedli varno. Aktivnosti so zelo raznolike. Po zaključku teambuilding programa sledi ocena izvedbe ter apliciranje pridobljenih znanj na vaše delovno okolje. Teambuilding lahko nato po vaši želji nadaljujemo z odlično večerjo, še pred tem pa s kopanjem v morju. V kolikor želite lahko kosilo izvedemo tudi na barki, kjer ustvarimo prijeten morski ambient. Marsikdo namreč kosila na barki, kjer spečemo pravkar ulovljene ribe, še ni doživel.

Teambuilding lahko nadaljujemo tudi z deljenjem nagrad za udeležbo, v kolikor imate možnost priskrbeti praktične nagrade. Zagotovimo vam lahko, da teambuilding programa vaši sodelavci ne bodo pozabili, predvsem pa jim bo to služil kot oddih od dela. Vsak udeleženec bo namreč dobil prijetno izkušnjo, hkrati pa bo lahko pridobljeno znanje uporabil tudi v svojem zasebnem življenju. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam to sporočite. Naša želja je, da poskusimo zajeti čim več uporabnih znanj, ki jih boste lahko uporabili v vašem delovnem okolju, hkrati pa bomo vaše sodelavce poskusili sprostiti ter jih medsebojno povezati. Glavni smoter ekipe je namreč to, da so vsi za enega in eden za vse.